Reseförsäkring för alla

 
"....Not calling Gouda will make your adventure short!"

KILROY älskar att skicka iväg resenärer på äventyr och upplevelser runtom i världen. Där ute väntar upplevelser i världsklass, nya kulturer och språk, nya vänner och adrenalin kickande upplevelser. Allt är annorlunda än här hemma och du är huvudpersonen i ditt egna äventyr. 

5 goda skäl till att ha Gouda som din bästa vän på resan:

  • Du kan ringa Goudas larmcentral 24 timmar om dygnet +45 33 15 60 60
  • Du är försäkrad över hela världen
  • Gouda täcker äventyrliga sporter
  • Gouda är specialiserade på reseförsäkringar
  • En reseförsäkring kostar lika mycket som två burkar Coca-Cola per dag!

Glöm inte att utnyttja din Gouda Reseförsäkring om olyckan är framme. Stora som små händelser spelar ingen roll, vi vill hellre att du ringer Gouda en gång för mycket än en gång för lite. Alla frågor är välkomna, och i de värsta fall kan även små saker, som visas i videon, faktiskt ödelägga en hel resa. Det vore ju helt galet att inte ta emot denna hjälp när det finns, eller hur?!

Om du är under 35 år kan du använda en Ungdomsreseförsäkring.
 

Med Gouda Reseförsäkring...
 

...har du din bästa vän med på resan.

Med Gouda Reseförsäkring kan du känna dig trygg. Försäkringen täcker vid akut sjukdom, olycksfall, hemtransport men även medicin om läkaren skriver ut ett recept till dig. Blir du så pass allvarligt sjuk eller skadad under din resa ersätter försäkringen kostnader för 2 nära anhöriga att resa till dig. Om någon nära anhörig hemma i Sverige blir allvarligt sjuk, skadad eller avlider täcker försäkringen merkostnader så du lätt kan ta dig hem, du måste dock alltid stämma av med Gouda Alarm.  

……täcker även vid äventyrs-sporter.

Gouda Reseförsäkring täcker dig vid extremsporter utomlands som t.ex. forsränning, vattensporter, klättring, dykning och bungyjump. Gouda Reseförsäkring ersätter dig var du än befinner dig på jorden.

…täcker dig med sjuk-/hemtransport vid allvarligare olyckshändelser.

Om olyckan är framme ersätter Gouda din hemtransport.

...du är försäkrad i hela världen. 

Gouda Reseförsäkring täcker dig i världens alla hörn. Du kan välja mellan två olika geografiska områden; Europa eller Världen. Gouda Reseförsäkring täcker även vid utlandsstudier och vid volontärarbete.

….du får barnrabatt.

Du får 50 % rabatt på barnens försäkring om de är under 14 år fram till avresa. Rabatten gäller tillsammans med minst en försäkrad vuxen som omfattas av samma försäkring.

 

Berättelser från det verkliga livet:

"På min resa i Sydafrika gjorde jag illa min vrist under en vandringstur. Jag kontakade Gouda och de hjälpte mig snabbt på plats. Kostnaderna för mitt läkarbesök och att behöva använda kryckor var ersatt av Gouda på mindre än 5 dagar."
-Line

”Jag och min flickvän åkte till Peru för att gå Inkaleden till Machu Picchu under 5 dagar. Oturligt nog blev vi sjuka kvällen innan. Vi båda hade hög feber, salmonella och blev höjdsjuka. Vi ringde Gouda och de skickade den lokala läkaren att undersöka oss. Han kom till vårat hotell för att senare skicka efter en ambulans som tog oss till närmaste sjukhus. Inom 48 timmar började vi sakta bli bättre. Trots förseningen kunde vi gå till Machu Picchu och det var helt fantastiskt”
-Jens

Din reseförsäkring täcker så mycket mer än bara dina läkarkostnader. Den täcker även transport till närmaste sjukhus vare sig det är med taxi, lastbil, båt, helikopter eller på en lama.

Kalkylera priset och teckna din försäkring
Köp din reseförsäkring här!
Kontakt