Ungdomsreseförsäkring

 
"....Not calling Gouda will make your adventure short!"

KILROY älskar att hjälpa unga människor att komma iväg på sina livs äventyr på resor runt vår fantastiska jord. Där ute väntar upplevelser i världsklass: Nya kulturer och språk samt nya vänner och adrenalinfyllda upplevelser du sent kommer att glömma. Allt är annorlunda än här hemma och du blir huvudperson i ditt egna äventyr. 

Här är 5 goda skäl till att ha Gouda som din bästa vän på resan: 

  • Du kan ringa Goudas alarmcentral 24 timmar om dygnet: +45 33 15 60 60
  • Du är försäkrad över hela världen 
  • Gouda täcker vid äventyrliga sporter/extremsporter
  • Gouda är specialiserade på reseförsäkringar
  • En reseförsäkring kostar lika mycket som två burkar cola per dag!

Glöm inte av att utnyttja din reseförsäkring om olyckan är framme. Stora som små händelser, det spelar ingen roll, vi vill hellre att du ringer Gouda en gång för mycket än en gång för lite. Alla frågor är välkomna! I de värsta fall kan även små saker, som visas i videon, faktiskt ödelägga en hel resa.

Det vore ju helt galet att inte ta emot hjälp när det finns, eller hur! 

Glöm inte din bästa vän på resan!
Köp din reseförsäkring

 

Gouda ungdomsreseförsäkring…

 

...är för unga resenärer och studenter upp till 35 år

Du kan teckna Goudas ungdomsreseförsäkring om din resa påbörjas innan du har fyllt 35 år. Du är försäkrad från 2 dagar och upp till 18 månader. Goudas ungdomsreseförsäkring kan utnyttjas av unga under 35 år och inte enbart av studenter. Med Gouda reseförsäkring har du ett extremt bra skydd på din resa, i jämförelse med om du endast är försäkrad via ditt kreditkort eller hemförsäkring. 

…skyddar dig vid äventryliga sporter utomlands 

Goudas reseförsäkring skyddar dig om du utövar extremsporter utomlands t.ex. forsränning, vattensporter, klättring, dykning och bungyjump. Gouda reseförsäkring skyddar dig var du än befinner dig, även vid utlandsstudier, språkkurser och volontärarbete utomlands

…skyddar dig över hela världen 

Gouda ungdomsreseförsäkring skyddar dig i världens alla hörn. Du kan välja mellan två olika geografiska områden: Europa och världen. 

...kostar lika mycket som två burkar cola per dag! 

Japp! Om du har råd med att resa har du också råd att försäkra dig. Kom även ihåg att utnyttja din reseförsäkring. Ring Gouda under din resa även vid små frågor och låt inte småskador utvecklas till något allvarligt som sedan kan förstöra hela din resa.

Och så ett par historier från det verkliga livet:

 

På min resa i Sydafrika gjorde jag illa min vrist under en hikingtur. Jag kontakade Gouda och de hjälpte mig snabbt på plats. Gouda ersatte kostnaderna för mitt läkarbesök och att behöva använda kryckor inom 5 dagar.
-Line

”Jag och min flickvän åkte till Peru för att gå Inkaleden till Machu Picchu under 5 dagar. Oturligt nog blev vi sjuka kvällen innan. Vi båda hade hög feber, salmonella och blev höjdsjuka. Vi ringde Gouda och de skickade den lokala läkaren att undersöka oss. Han kom till vårt hotell och ringde efter ambulans som tog oss till närmaste sjukhus. Inom 48 timmar började vi sakta bli bättre. Trots förseningen kunde vi gå till Machu Picchu och det var helt fantastiskt”
-Jens

 

Kom ihåg att Gouda är din bästa vän på resan!
Köp din reseförsäkring

 

Kontakt