Äventyrsresor runt jorden

En äventyrsresa är den perfekta starten på ett längre backpacking-äventyr
Som första-gångs resenär är det lätt att känna sig lite orolig i början av din stora resa. För att undvika detta och säkerställa en bra start rekommenderar vi alla våra första-gångs resenärer att starta sin resa med att åka med på en äventyrsresa.

Våra äventyrsresor sker i små grupper med engelsktalande guider där alla praktiska saker tas om hand (aktiviteter, lokala transportmedel, boende och vissa måltider). På dessa resor du reser med andra unga backpackers, oftast i grupper om 10-15 personer. En äventyrsresa kan tex. vara en 14 dagars resa i Vietnam, en vecka på en dykskola i Thailand, 3-4 veckor med minivan i USA, en 2 veckors safari i Tanzania eller 4 dagar vandring längs Inkaleden i Peru. Möjligheterna är oändliga.

Äventyrsresor i din jorden runt resa

Äventyrsresor som en del av en jorden-runt resa är garanterat en bra erfarenhet och blir dessutom en bra introduktion till det land du ska resa igenom. Samtidigt får du nya vänner och får erfarenheter får ditt fortsatta resande. Många resenärer är så nöjda med sina äventyrsresor och beställer flera senare under resan, helt enkelt eftersom upplevelserna är unika, stämningen och atmosfären underbar, och man får en hel massa nya vänner.

Hitta äventyrsresor efter DIN smak

KILROY samarbetar med de ledande leverantörerna på varje kontinent och erbjuder mer än 1000 olika äventyrsresor över hela världen. Din resesäljare på KILROY kan berätta mer om varje resa och vilka som passar dig. Och kom ihåg, det är alltid billigare att beställa i förväg hemifrån!

Om du vill utforska världen på egen hand, måste du planera och besluta vilka sevärdheter och aktiviteter som är relevanta för dig. De flesta backpackers passar på att göra allt de som de drömt om under resan, eftersom denna resa kan vara deras första och sista riktiga äventyr innan de måste ta tag i alla "måsten" hemma som jobb, studier osv. Med andra ord, släpp loss och "be explordinary"! 

 

Se alla våra äventyrsresor
Läs mer

 

Kontakt