Flygbiljetter

Flygbiljetter är nödvändiga när du vill resa jorden runt
Flygbiljetter är nödvändiga när du vill resa jorden runt. Det finns lite olika alternativ när det gäller flygbiljetter;

Standard biljetter

Standardbiljetter är flygbiljetter som kan bokas av alla typer av resenärer som behöver en enkel t&r resa t.ex. från hemmet till New York och tillbaka, inget märkvärdigt! En standard biljett kan oftast inte ändras eller återbetalas efter köpet.

KILROY biljetter

KILROY biljetten gäller för ungdomar upp till 26 år och helårsstudenter upp till 33 års ålder. Du måste ha ett giltigt IYTC (Youth Card) eller ISIC (International Student Identity Card) för att resa på denna typ av biljett. KILROY biljetterna är flexibla och passar för dem som vill ha friheten och möjligheten att ändra på sina biljetter. På vissa KILROY biljetter är det också möjligt att ändra rutt, både före och under resan. KILROY biljetter innehåller ofta gratis mellanlandningar och är lämpliga för backpackerresor, jorden-runt resor, resor vid studier utomlands och perioder och vid bokning av äventyrsresor etc. Observera att alla datumändringar och ändringar av rutt beroende av tillgänglighet på flyget. Priserna på KILROY biljetterna är ofta på samma nivå som standardbiljetterna och kan ibland vara lite billigare.

Du bör alltid välja en KILROY biljett om du planerar att resa under en längre tid och/eller till flera destinationer. Vanligtvis betyder det att du kan ändra biljetten på vägen utan att behöva köpa nya och dyra flygbiljetter.

Övriga biljetter

Om du planerar att besöka flera destinationer i ett visst område, region eller kontinent, kanske du vill överväga ett flygpass. Flera flygbolag och allianser erbjuder flygpass.

Kom ihåg att köpa avbeställningsskydd när du köper din flygbiljett (måste köpas vid samma tidpunkt).

I allmänhet försöker KILROY alltid att hitta det billigaste alternativet för våra kunder, men om du föredrar att flyga med ett visst flygbolag eller om du har särskilda behov, tala med din reseexpert.

Kontakt