Reseförsäkring

Res aldrig utan försäkring!
Kompromissa aldrig när det kommer till reseförsäkring! Att resa är att leva, men att resa utan försäkring är dumt! Det kan kosta dig massor!

Om du har glömt eller valt bort reseförsäkring, är du det ekonomiskt ansvaret helt ditt om saker går fel när du reser. Även mindre allvarliga skador som ett brutet ben eller en mindre allvarlig sjukdom kan lätt sluta med höga vårdbelopp.

Det är inte ovanligt att utländska sjukhus tar över 5000 dollar per dag för en sjukhussäng. Komplicerade skador eller sjukdomar som en bruten rygg, hjärnblödning eller liknande, kan (inklusive hemtransport med ambulansflyg) kosta mer än en miljon dollar - om du inte har reseförsäkring förstås!

Om du vill resa tryggt över hela världen, är det viktigt att köpa en reseförsäkring. Det blir mycket smidigare om något går fel. KILROY samarbetar med Europeiska ERV reseförsäkring, som uteslutande arbetar med internationella reseförsäkringar och vet vad man gör när en incident inträffar - oavsett om det är i Los Angeles, Sahara öknen eller i djungeln av Borneo.

Observera att många resenärer felaktigt tror att deras privata försäkring eller kreditkorts-försäkring alltid gäller på en utlandsresa. Var uppmärksam, villkoren varierar kraftigt och det är viktigt att läsa det finstilta noggrant innan avresa. I de flesta fall är inte de privata försäkringarna eller kreditkorts-försäkringar inte ett heltäckande skydd om något går fel. Kompromissa aldrig med reseförsäkring!

Läs mer om reseförsäkringar
Läs mer

 

Kontakt