Res nu & betala sen!

Vill du resa nu - men har inte lyckats spara ihop till hela reskassan? Nu kan vi erbjuda dig räntefri delbetalning på din resa. Det innebär att du kan betala din reseupplevelse räntefritt i upp till 12 månader när du bokar med någon av våra reseexperter. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.

Så enkelt ansöker du

När du funderar eller har bestämt dig för att delbetala din resa hör du av dig till oss på KILROY så hjälper vi dig med din ansökan. Vi gör en kreditprövning och du får besked direkt. 

För att beviljas kredit måste du uppfylla följande villkor:

  • Ha fyllt 18 år
  • Inte ha några betalningsanmärkningar
  • Varit skriven i Sverige sedan minst ett år bakåt i tiden. 
Kontakta oss ansökan

 

Är du student?

Som student kan det vara svårt med finansieringsmöjligheter då både fast anställning och inkomst ofta är ett krav hos många finansbolag. Genom ett samarbete med Svea Ekonomi har vi öppnat upp möjligheten för dig som student att boka och åka på din resa nu, och betala sen i din egen takt. 

Kontakta oss för att boka!

Ansök direkt med Svea Self

Du kan också göra din ansökan direkt online med Svea Self och sedan fortsätta att boka din resa hos någon av våra reseexperter och sluta stressa med finansieringen. Med upp till 12 månaders räntefri kredit behöver du inte oroa dig kan kan njuta och slappna av på din resa med gott samvete. Din drömresa hittar du hos oss.  

  1. Välj belopp
  2. Välj din månadskostnad
  3. Godkänn och signera avtalet
Ansök direkt


*Observera att när du ansöker direkt med Svea Self behöver resan bokas via en av våra reseexperter och kan inte bokas direkt online

 

 

Kontakt