Oroliga föräldrar

Glada sponsorer är snälla sponsorer!
Har du föräldrar som lätt oroar sig eller föräldrar som helt enkel oroar sig även om du mår bra? Nedan följer en kort introduktion i hur man lugnar sina föräldrar när de är så oroliga att de är nära ett nervöst sammanbrott.
  1. Bjud in dina föräldrar att hjälpa till att planera och förbereda inför resan. Fråga dem om råd och involvera dem i projektet. Det finns inget föräldrar älskar så mycket som känslan av att vara oumbärliga.
  2. Planera hur du ska få ihop pengar till resan: Vad för jobb du ska söka, om du ska jobba ihop pengar innan eller under resan osv. Det är troligare att föräldrar som känner att deras barn visar lite initiativtagande tar fram plånboken och hjälper till med pengar.
  3. Gör upp en "kommunikations-plan" med dina föräldrar där ni planerar regelbunden kontakt med sms, mail och/eller telefonsamtal via tex. skype Du kan också ha en resdagbok eller (om dina föräldrar är gammalmodiga) skriva brev. Gör upp en flexibel "plan" - på så sätt undviker du att oroa dina föräldrar om du missar en deadline. Och kom ihåg, nära kontakt är är det viktigaste för att skapa sinnesro i föräldrarnas värld.
  4. Ge dina föräldrar alla flygdatum så att de alltid kan följa dig på kartan. Och glöm inte att ge dina föräldrar kopior på alla värdehandligar - pass, biljetter, visum osv. Om du förlorar alla värdehandlingar har de fortfarande "bevisen". För det första är det en god idé att ha kopior på alla dokument, och för det andra får det dina föräldrar att känna att de spelar en viktig och beskyddande roll. Att tjäna och skydda sin avkomma, det är vad föräldrar gör. 
  5. Viktigt - om dina föräldrar vill ringa oss på KILROY och göra ändringar eller kolla upp dina flighter så måste de ha tillgång till dina bokningsnummer. Vi har tystnadsplikt och får inte ge ut information om tider, datum och flightnummer till personer som inte redan känner till bokningsnumrena.

Betona att KILROY är en resebyrå med flera decenniers erfarenhet av att hjälpa unga människor som dig ut på resor runt jorden. Vi är specialister på att erbjuda dig och dina globetrotterkompisar den absolut bästa servicen, de bästa erbjudandena och den bästa säkerheten över hela världen. Om dina föräldrar är oroliga eller rent av bara nyfikna så ta med dem och träffa din resesäljare så gör vi vårt bästa för att förklara situationen och lugna dem.

Och om inte det hjälper kan du alltid tjata tills de ger efter. Det har fungerat förr och fungerar antagligen fortfarande!

Kontakt