Ändrade resplaner

Var inte rädd för att göra en U-sväng då och då!
Du kan bli förälskad, tröttna på en destination, bli arg på en medresenär eller behöva lite extra avkoppling av någon anledning. Att resa som backpacker, är förmodligen det mest fria sättet att resa och ändrade planer är helt naturligt när man har så mycket tid.

Generellt sett är det lättare att ändra resplaner när du inte har planerat in en massa aktiviteter och förbokat turer och biljetter. Det är också lättare att ändra planerna när man reser ensam. Om du vill ändra din resplan, börja alltid med det viktigaste/dyraste, såsom din flygbiljett. Du kan ändra resedatum på de flesta flygbiljetter och att även ändra rutten är också ofta möjligt. Ändring av resor, datum eller rutt är alltid beroende av tillgänglighet. Ju närmare den faktiska resdagen, desto mindre chans för lediga platser! KILROY travels behöver normalt din begäran om ändring minst 72 timmar innan ditt ursprungliga avresedatum. Om du skickar din förfrågan till KILROY under helgerna, är tidsfristen 96 timmar före avgång.

För ändring av biljett tar KILROY ut en avgift. Om ändringen inte går att genomföra, kommer pengarna att återföras till ditt konto. Beroende på flygbolag och villkor för flygbiljetten, kan KILROY behöva ta in en extra flygbolagsavgift efter mottagandet av din begäran. Vi kommer naturligtvis att informera dig via e-post, om så är fallet. Om platser finns inom begärd tid, kommer din flygbiljett att ändras och din ursprungliga KILROY-bokning kommer att annulleras automatiskt. Du får en bekräftelse via e-post med din nya bokning. Om platserna endast är tillgängliga med en extra flygbolagsavgift, ber vi om ditt godkännande och din betalning via e-post innan du köper ändringen.

Om du behöver ändra andra förbokade (och förbetalda) produkter såsom biluthyrning, hotell/vandrarhem eller en äventyrsaktivitet, måste du kontakta din resebyrå där du bokat produkten (KILROY). I vissa fall kan du också behöva kontakta researrangören/hotellet/hyrbilsföretaget direkt om det är mycket brådskande, men i allmänhet bör du kontakta din resebyrå först.

Kontakt