Vad KILROY gör

Vi är experter på att sätta ihop skräddarsydda och unika resor, fyllda med spänning och personlig utveckling för dagens moderna resenärer. Genom att kombinera dina drömmar och behov med våra kunskaper och erfarenheter vi tillsammans sätta ihop din livs resa - oavsett om det är att hitta gömda stränder, vandra i djungeln, utforska storstäder som små byar eller bestiga snöklädda bergstoppar.

Vi tror att möten med människor och kulturer runt om världen har en djup inverkan på dig och din framtid. Av våra egna erfarenheter så förändrar de lärdomar och upplevelser en får med sig efter en resa - till det bättre. Det är därför vår passion för resande sitter så djupt och vi vill göra vårt bästa varje dag för att hjälpa andra resenärer att upptäcka världen.

Så hur fungerar det?

Det är faktiskt ganska enkelt - du tar behöver bara ta första steget! 

  1. Du har säkert redan en bucketlist på platser du vill besöka och saker du vill uppleva. Skicka den till oss!

  2. När vi har din bucketlist kan vi sätta igång att skräddarsy en unik resa för dig. Vi planerar tillsammans, skruvar på resrutten tills vi är säkra på att vi har skapat din drömresa. 

  3. Vi håller kontakt både innan och under din resa, delar med oss av våra bästa tips och tricks för att försäkra dig om att din resa blir helt amazing! 


För att du ska få en tydligare bild för vad vi kan göra för dig skulle du kunna kika på våra jorden runt-rutter. Vi vet att alla resenärer är olika och har olika passioner, ett "Mecca" för den ena kan vara totalt ointressant för någon annan. Det är just därför vi älskar vårt jobb! Vi älskar utmaningen att hitta resan som är unik och perfekt för dig! Så sätt igång, skriv din bucketlist så hörs vi sen!

Har du redan en bucketlist?
Skicka den till oss!
Kontakt