Linnéa Marosfalvi

Linnea älskar att resa och utforskar här Semuc Champey i Guatemala
F  

Namn
Linnéa Marosfalvi

Titel
Reseexpert

Butik
Stockholm

Telefon
0771-545 769

Skicka e-post

Jag har så länge jag kan minnas älskat att resa, den pirrande känslan i magen precis innan man ger sig iväg. Alla typer av resor, långa som korta. Äventyr och upplevelser i alla dess former, och bland det viktigaste för mig är att möta den lokala kulturen.

Mitt hjärta slår ett extra slag för Centralamerika, mitt intresse för historia gör att denna del av världen har mycket att erbjuda. Under sommaren 2012 gjorde jag tillsammans med min pojkvän denna fantastiska resa genom Mexiko ner till Guatemala.  

En resa som innehöll allt. Dyk och snorkling i Tulums fantastiska cenotes. Utflykter till Chichén Itzá i Mexiko och Tikal i Flores. Trekking i Guatemalas djungel i Semuc champey. Ridturer runt lake Atitlan i San Pedro. Lata dagar på stranden på Isla Mujeres. Ja, listan kan göras lång!  

2012 var även året jag bestämde mig för att göra något helt nytt, prova något jag aldrig gjort förut, och jag ångrar inte en sekund! Jag flyttade till Kanada på ett Working Holiday-visum. Destination Vancouver, stad omringad av skidresorterna Whistler och Silver Star. Detta fantastiska land har gett mig så mycket, erfarenheter, vänner för livet och framför allt ett minne för livet. Jag hjälper gärna den som går i tankarna på att göra samma sak med information och tips!  

Mina favoriter
Kontakt