Maider Lertxundi

Maider på resa i Laos
F  

Namn
Maider Lertxundi

Titel
Reseexpert

Butik
Göteborg

Telefon
0771 545 769

Skicka e-post

En vanlig helg, en långhelg, under påsken, på semestern, under jullovet - alla tillfällen är bra för att åka bort och upptäcka nya platser och träffa nya människor!

Jag är född och uppvuxen i Baskien, norra Spanien men har passat på att göra språkresor i England, Frankrike, Irland och i USA. Jag har studerat i Frankrike, jobbat i Belgien, bott på Irland, backpackat runt i Australien, hälsat på kompisar i Indonesien, Argentina och Brasilien och använt en stor del av min lediga tid till att besöka nya platser. Jag har varit på safari i Kenya och åkt buss igenom Laos. De senaste åren har jag bott i Sverige tack vare att jag träffade min svenske man på Frasier Island i Australien.

Att vandra är något jag verkligen uppskattar, det har jag gjort hemma i Baskien, Pyrenéerna, Norge, Marocko och Peru. En av de häftigaste var när jag vandrade Lares Trek i Peru. Jag fick även möjligheten att bo hos en Quetzua familj och avslutade med underbara Machu Picchu.

Mat är något som jag älskar, och att smaka nya lokala maträtter är något av det bästa jag vet när jag är ute och reser. Ceviche i Lima var nog en av de goaste fiskrätter jag har ätit.

Att resa är mitt största intresse och jag har även gjort det till min karriär. Jag studerade Turism på Universitet i Bilbao och Frankrike och har även gått Tracutbildningen i Göteborg.

Nu har jag en liten pojke hemma och ser verkligen framemot att upptäcka världen med honom!

Mina favoriter
Kontakt