Michael Unkuri

Michael i Botswana
F  

Namn
Michael Unkuri

Titel
Reseexpert

Butik
Lund

Telefon
0771 545 769

Skicka e-post

Jag har provat på allt från att resa jorden runt till att cykla från Malmö till Barcelona. Jag har rest på ett Working Holiday i Australien, backpackat och verkligen vänt på slantarna (sovit i en reception för att spara 50 SEK) och flashpackat (glassat på 5-stjärnigt hotell). Jag har glömt mitt pass i Kambodja, hoppat 134 meter högt bungyjump i Nevis, blivit rånad på 80 SEK i Rio, blivit jagad av en tvättbjörn i Belize... och min reslust bara fortsätter att växa!

Vad har jag lärt mig av mina resor? Jo, bland annat att...

  • ...bara för att du är i Sydamerikas främsta vindistrikt, Mendoza, betyder det inte att alla viner smakar gott, speciellt inte om du bara betalar 7 kr.
  • ...Angkor Wat är säkert fantastiskt men utan guide fattar du ingenting!
  • ..hålla hårt i kameran innan du kommer fram till Machu Picchu, att vara där utan att kunna föreviga minnena är smärtsamt!
  • ...lokal riswhisky i Laos INTE är gott!
  • ...en surfbräda utan några lektioner är ganska tråkigt men att en surfbräda efter ett par lektioner är bland det bästa som finns!
  • ...det är bra att ha boende bokat de första nätterna, speciellt om du ska till Rio på nyårsafton… annars blir det dyrt…

Är du ute efter ett galet äventyr eller vill veta hur det luktar på Bangkoks bakgator, hur du undviker att bli lurad av taxiförare på flygplatsen, vad som är bäst av kokosolja eller solkräm - hör av dig! Jag kan svara på det mesta (förutom om kokosolja eller solkräm).

 

Mina favoriter
Kontakt