Ändra din biljett

Du kan alltid kontakta oss och skicka en förfrågan om att ändra resedatum eller -rutt på din biljett. Processen är som följande:

  • Fyll i formuläret nedan med förfrågan om vilka ändringar av din flygbiljett du önskar att göra.
  • Inom 24 timmar kommer du att få ett mejl med informeration om din biljett går att ändra eller ej, samt vad det eventuellt skulle kosta.
  • Om du vill vill gå vidare och göra ändringen bekräftar du detta genom att klicka på betalningslänken i mejlet från oss.
  • Observera att det kan skilja sig om du ändrar din biljett innan eller efter att du har påbörjat din första flygresa.

Viktig information

Alla ändringar KILROY gör är i enlighet med flygbolagens regler. Även om många biljetter går att ändra gäller det inte alla biljetter. Ett lägre pris på en flygbiljett speglar ofta även en lägre flexibilitet.

Det är möjligt att ändra resedatum på många biljetter och ganska ofta är det möjligt att ändra resrutten också. Dock så är ändringarna alltid beroende av hur stor tillgänglighet det finns på de nya önskade datumen. De flesta flygbolag tar ut en avgift vid biljettändring, samt tar betalt för mellanskillnaden om ändringen innebär ett högre pris på nya biljetten. Dessa kostnader läggs till på KIROYs serviceavgift.

Vårt ändrings- och avbeställningsskydd X-it omfattar både flygbolagets och KILROYs ändringsavgifter för ändringar som gjorts innan du påbörjar din första flygsträcka. För alla ändringar utan X-it samt ändringar efter påbörjad avresa tar KILROY en ändringsavgift på 700 SEK per person.  

Om det är mindre än 72 timmar till du ska resa, vänligen ring oss på telefonnummer: +46 8402 93 99 och ha din reservationskod på 6 bokstäver redo.
    

Öppettider Onlinesupport

Måndag-torsdag: 08.00-21.00 (CET)
Fredag: 08.00-18.00 (CET)
Lördag-söndag: 10.00-18.00 (CET)

Vår onlinesupport är lokaliserad i Danmark, så vänligen skriv till oss på engelska. Detta innebär även att vår onlinesupport är stängd på danska helgdagar: 01jan18 / 25mar18 / 29mar18 / 30mar18 / 01apr18 / 02apr18 / 27apr18 / 10may18 / 20may18 / 21may18 / 05jun18 / 24dec18 / 25dec18 / 26dec18 / 31dec18.
  

Observera att du gör en förfrågan när du fyller i och skickar in formuläret nedan. Din biljett kommer inte att ändras förrän du har fått en ändringsbekräftelse angående din biljett via e-post.
  

Dina kontaktuppgifter

Passagerare 1

Dina biljettdetaljer

T.ex.: ABCDEF eller AB1234

Bekräfta förfrågan till biljettändring
Skicka förfrågan

Regler & villkor vid ändring av biljett

KILROYs ombokningsavgift är 700 SEK per passagerare vid ändring av biljett. Du kommer att få en länk i ett e-postmeddelande du använder för att betala för ändringen. Genom att avsluta betalningen via denna länk accepterar du automatiskt KILROYs ombokningsavgift.

Om flygbolaget debiterar en ombokningsavgift och/eller avgift för mellanskillnaden kommer KILROY att debitera summan å flygbolagets vägnar. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk i, som du använder för att betala för din ändring. Genom att avsluta betalningen genom denna länk godkänner du automatiskt flygbolagets avgifter.

Om du har köpt ändrings- och avbeställningsskyddet X-it samtidigt som du köpte din flygbiljett har du redan betalt för en datumändring med förutsättningen att det finns lediga platser till samma pris. Om det inte finns lediga platser till samma pris kommer KILROY att ta ut en avgift för mellanskillnaden åt flygbolaget.

Om mer än en person i samma bokning vill ändra sin biljett måste du lägga till hen i din förfrågan i formuläret, genom att klicka på ”+Lägg till passagerare”. Endast passagerare vars namn har lagts till i formuläret kommer att få ett förslag på en biljettändring.

När du fyller i formuläret för att ändra din biljett är detta endast en förfrågan – det är inte den faktiska biljettändringen. Din ändring är inte fullständig förrän du få en bekräftelse via e-post från oss. Fram tills dess gäller din befintliga bokning.

Kontakt