Busspass i Australien med Greyhound

Från SEK 1284 kr

Fördelar

  • Giltig i 12 månader
  • Hop-on/Hop-off
  • Väldigt flexibelt
  • Stort nätverk
  • Billigast genom KILROY!
Ett busspass från Greyhound Australia är perfekt om du planerar att backpacka runt Australien. Med detta busspass kan du gå på och av bussen på nästan alla platser i Australien. Boka busspass från Greyhound Australia med KILROY!
Länder: Australien

Greyhound Australias bussar stannar i nästan varje stad - stor som liten (med vackra namn som "Woolgoolga" och "Coolangatta") - och naturligtvis också i de stora städerna. Det finns dagliga avgångar och mellan de större städerna kan du ofta välja mellan flera avgångar dagligen. Bussarna går inte lika ofta på nätterna, men väljer du en nattbuss spar du in en natts hostel-kostnad.

Busspass som gäller i 12 månader

Greyhounds kilometerpass är giltigt i 12 månader (från att du påbörjar din första resa). Passet kan köpas från så lite som 500 km, ända upp till 20 000 km genom KILROY. Det kan vara svårt att uppskatta hur många kilometer du kommer att behöva till din resa, men oroa dig inte, våra reseexperter hjälper dig. Många av våra reseexperter själva har själva rest mycket med buss i Australien och på Nya Zeeland och skräddarsyr tips och råd till dig och din resa. Skulle du råka köpa busspass med för många kilometer kan du lösa in de som blir över mot roliga och aktiviteter, t.ex. hoppa fallskärm, en segeltur i Whitsundays, surflektioner och mycket mer!

Använd dina kilometer till mer bra saker på resan

Du kan också byta ut kilometer mot boende på de större australiensiska vandrarhemmen och vissa YHA Hostels, Nomads Backpackers och Base Backpackers. Sist men inte minst kan du också välja att hyra husbil/-vagn för dina kilometer. Det är ett bekvämt och smidigt sätt att ta sig runt Down Under i eget fordon.

Hur det går till med Greyhound busspass

När du än köper ett Greyhound kilometer busspass med KILROY, väljer du vilket avstånd du vill ha på busspasset - t.ex. 2 000 km eller 4 000 km. Varje gång du reserverar (online eller telefon) en plats på en specifik Greyhound busslinje dras kilometrarna automatiskt från ditt busspass. Du kan alltid se över ditt konto för att se hur många kilometer du har kvar.

Billigast att boka innan avresa med KILROY

Köper du ditt busspass med Greyhound genom oss på KILROY får du 5% rabatt på summan (rabatten gäller fram till 30:e april!). Därför är det klokt att köpa sitt busspass redan innan du reser.  

 

   

Kilometer busspass Pris*
1 000 1 284 kr
2 500 2 703 kr
5 000 5 089 kr
7 500 7 882 kr
10 000 9 282 kr
15 000 12 700 kr
20 000 15 345 kr
25 000 17 279 kr

*faktiska priset kan variera beroende på den aktuella växelkursen mot den australiensiska dollarn.   

Tips! Oanvända kilometer kan användas till aktiviteter samt lösas in mot både boende på hostel och hyrbil.

De flesta backpackers i Australien har med östkusten mellan Melbourne eller Sydney till Cairns i norra Queensland på sin resrutt Down Under. En bussresa på cirka 3000-4000 km. Till denna sträcka rekommenderar vi ett 4 000 km pass, med de extra kilometrarna kan du åka fram och tillbaka mellan två städer på din rutt. Här finns mer info om busspass i Australien

Greyhound busspass i Australien Klicka här för att se en större tabell med avstånden.

 

Vill veta mer om busspass i Australien eller göra en förfrågan?
Få mer info

Det faktiska priset kan variera beroende på den aktuella växelkursen mot den australiensiska dollarn. Kontakta våra reseexperter för det aktuella priset eller om du inte vet du vilket Greyhound busspass du ska välja.
  

Kontakt