Busspass i Australien (Loka)

Fördelar

  • Giltigt i 12 månader
  • Hop-on/Hop-off
  • Guider på alla resor

Ingår

  • All transport (buss/tåg)
  • Flera lokala aktiviteter
Res längs Australiens östkust på ett socialt sätt. Ha friheten att välja hur länge du vill stanna med Hop On - Hop Off-bussar där du övernattar på unika stopp som är en del av bussrutten. Dina transportmedel är Lokas bussar och snabba samt bekväma tåg.
Länder: Australien

Res med ett flexibelt busspass från Loka mellan Sydney och Noosa/Rainbow Beach, ta tåget till Cairns och åk vidare med lokal transfer till unika platser att övernatta på.

Hur vet du vilket busspass som passar dig bäst?

Jo det är bara att välja start- och slutdestination så ordnar Loka resten däremellan! Om du vill hänger du med en och samma guide och grupp, annars går du på och av bussarna precis som det passar dig.

Allra mest uppskattat och det som brukar få högst betyg på Lokas resor är guiderna! Förutom att de ger reseinformation och visar dig shchysta platser på vägen är de även entusiastiska och skapar en glad och skön stämning, oavsett om det handlar om att spana efter sköldpaddor i Emu Park eller att visa upp sina dans-skills när ni köen en utekväll i Airlie.

 

Alla busspass med Loka i Australien

Alla busspass med Loka i Australien
12 månader
Se alla Hop On - Hop Off-busspass och tågpass med Loka längs Australiens östkust
Alla Lokas buss- & tågpass

 

 

Översikt Lokas rutter längs Australiens östkust 

Vad som ingår med Lokas buss- & tågpass

Många lokala aktiviteter ingår med Lokas Buss- & tågpass. Vinprovning, guidade promenader, bada i vattenhål, snorkling m.m. Dessa är inplanderade till när du är på vägarna, så att du inte behöver göra avbrott i din resplan för de enklare aktiviteterna.

Giltigt i upp till 12 månader

Det härliga är att du går på och av bussarna vart som helst längs bussarnas rutt. Stanna så länge som du känner för, fortsätt din resa och ta nästa buss när du är redo. Du får ett inlogg till Lokas webbapplikation för att planera din transport; boka var du går på och av, välj boende samt hitta schysta erbjudande på boende och aktiviteter.

Lokala guider

Bussföraren är även guiden; de hänger med på alla sträckor och hjälper dig att få ut det mesta av din resa! Guidar dig runt, söker så att du ka se vilda djur, lär dig lokala danssteg... 

Likasinnade resenärer

Det handlar om att uppleva nya äventyr och att engagera sig. När du reser med Loka handlar det inte om åldern, utan vara ganska aktiv. Personer från alla delar av världen reser med Loka. Vissa reser ensamma, andra med sin partner, kompis eller ett kompisgäng. I snitt är det 15-20 personer per grupp, så att du kommer inte att vara i en stor grupp men alltid ha folk omkring dig att dela upplevelserna med - om du vill.

Resa i Australien med Loka - Se video:

 

Undrar du något om Lokas busspass? Redo att boka?
Hör av dig

 

 

Kontakt