Busspass i Thailand, Laos, Kambodja & Vietnam

Backpacka med busspass i Thailand, Laos, Kambodja och Vietnam

Fördelar

  • Flexibelt
  • Lokala guider på bussar, båtar och tuk tuks

Ingår

  • Busspass
Planerar du att resa runt i Thailand, Laos, Kambodja och Vietnam? Med Strays flexibla hop-on/hop-off-busspass kan du välja mellan olika resrutter. Busspasset passar dig som vill se Thailand, Laos, Kambodja och Vietnam, och samtidigt resa "off the beaten track".

Busspass i Thailand, Laos, Kambojda och Vietnam

Med Strays hop-on/hop-off-busspass kan du till exempel resa från Bangkok till Chiang Mai norra i Thailand, Mekongfloden ner med båt innan du drar til Luang Prabang, en stad som är listad på UNESCOs världsarvslista.

Därefter går turen till Vang Vieng som är känt för "tubing". Här kan du uppleva Nam Song-floden innan du åker till staden för att utforska nattlivet. Varför inte att dra vidare till Vientiane och sedan tillbaka till Thailand via Nong Kai. Detta är bara ett exempel på en av Strays bussrutter, det finns självklart många olika bussrutter att välja mellan.

Kontakta KILROY för att boka busspass!
Kontakta KILROY!

Du kan välja busspass som tar dig till och runt i:

  • Thailand
  • Laos
  • Både i Thailand och Laos
  • I Thailand, Laos och Kambodja
  • I Thailand, Laos, Kambodja och Vietnam

Även om Stray är experter på resor med buss kan du likväl ta en eller flera sträckor med båt, tåg och tuk tuk. Ett busspass ger dig fördelen att resa med andra backpackers från hela världen. Många resande som träffas på Strays bussar fortsätter att resa tillsammans efter turen. Dessutom ger Stray dig möjligheten till att vara på ett ställe längre än du har planerat om du önskar. Du har friheten att planera resan som du vill!

Giltigt i 12 månader

Busspasset är giltigt i 12 månader och passar även för dig som ska volontärarbeta i Asien.

 

Hur funkar det?

Först väljer du vilken resrutt som passar dig, till exempel "Tom Yum"-busspasset, en resa som börjar och slutar i Bangkok. Med detta busspass kommer du att uppleva det bästa av norra Thailand och norra Laos. Du behöver minst 10 dagar till denna tur, men om du har tid och vill stanna längre på varje plats rekommenderas att ta 17 dagar.

Den föreslagna rutten tar dig till: Bangkok - Ayutthaya - Chiang Mai - Chiang Kong/Huay Xai -Pak Beng - Luang Namtha - Nong Khiaw - Luang Prabang - Vang Vieng - Vientiane - Bangkok.

Strays bussrutter i Thailand, Laos, Kambodja och Vietnam

busspasasia

Förstora kartan 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt busspass från Stray och för att vara säker på att du väljer en rutt som passar dig, kontakta KILROYs reseexperter. Många av våra reseexperter har själva rest runt i Thailand, Laos, Kambodja och Vietnam med buss och hjälper dig gärna att planera din drömresa i Asien.

När du beställer ett busspass genom KILROY får du en bekräftelse och ett reservationsnummer. För att reservera en plats på önskad avresedag kan du besöka Strays hemsida eller ringa till kontoret i Laos, som även kan hjälpa dig att boka boende på resan om du inte vill ordna det själv.

Populära busspass och rutter med Stray

Det finns mång olika busspass att välja bland med Stray när du ska resa i Thailand, Laos, Kambodja och Vietnam, och du kan beställa alla genom KILROY.

 

 

Kontakt