Double Up husbil - Nya Zeeland

Hyr en husbil i Nya Zeeland
Från SEK Kontakta oss per vecka

Fördelar

  • 2 dubbelsängar
  • Dusch
  • Toalett
  • Gasspis med 4 brännare
  • Kylskåp/frys

Ingår

  • Obegränsade mil
  • 24-timmars vägassistans
  • Matbord och porslin
  • Köksutrustning
  • Lakan, täcken , kuddar
Mighty Double Up husbil är kategorin precis under större husbilar och ovanför kompakta husbilar. Den är lämplig för 4 personer och har dusch och toalett ombord. Den är perfekt för två unga par, en familj eller en grupp vänner som vill resa i sin egen takt genom Nya Zeeland.
Länder: Nya Zeeland

Mighty Double Up husbil är kategorin precis under större husbilar och ovanför kompakta husbilar. Den är lämplig för 4 personer och har dusch och toalett ombord. Den är perfekt för två unga par, en familj eller en grupp vänner som vill resa i sin egen takt genom Nya Zeeland.

Körning och sovplatser

Denna stora husbil är utrustad med säkerhetsbälten för 4 personer. Inne i husbilen finns två dubbelsängar, en ovanför föraresektionen (hytt) och den andra dubbelsängen finns i baksätet. Den bakre sängen kan stuvas undan under dagen och ett bord kan då dukas upp med plats för 4 personer. Under sängarna finns tillräckligt med utrymme för att packa undan bagaget etc. Mighty Double Up har högre inre takhöjd (2 meter) än de kompakta husbilarna. Även långa personer kan lätt stå upp inuti denna modell.

Matlagning, kylskåp och tvättmöjligheter

Kök, dusch och toalett ligger i mitten av den husbilen. Köket har en gasspis med fyra brännare och det finns också mikrovågsugn som är praktisk när du bara behöver värma din mat. En 80 L kyl / frys håller dina matvaror kalla på vägen. Badrummet har en toalett och en dusch, vilket innebär att du kan fräscha upp dig även om du befinner dig i en stad, på en parkeringsplats eller på en tom strand.

Mått

Höjd utanför / innanför: 3,40 m / 2,00 m

Längd / bredd: 6,50 m x 2,20 m

Säng över hytt: 2,15 m x 1,55 m

Säng i baksätet: 2,15 m x 1,55 m

Uthyrningsställen

Mighty Double Up finns att hyra på följande stationer i Nya Zeeland: Auckland, Christchurch och Queenstown.

Vad kostar det att hyra en husbil

Hyran varierar beroende på efterfrågan och säsong. Du får det lägsta priset om du bokar din husbil i god tid när tillgängligheten är hög. Det är också billigare att resa under lågsäsong. Om du bokar nära ditt avresedatum eller i en högsäsong, får du betala mer. Det är precis som med flygbiljetter! För en korrekt offert på önskade datum, kontakta en KILROY reseexpert.

KILROY extra

När du hyr Mighty Jackpot genom KILROY får du följande extrafunktioner:

-          Alla försäkringar inkluderade

-          Obegränsat antal mil

-          Inga dolda kostnader vid tiden för upphämtning

-          Ingen avgift för extra förare

-          Gratis sängkläder och köksredskap

Dag och natt layout - Mighty Double Up husbil

mighty-doubleup-layout.jpg

 

Kontakt