C-19 Husbil - USA och Kanada

Hyr en husbil i USA eller Kanada
Från SEK Kontakta oss per week

Fördelar

  • Double bed
  • Power Steering
  • Power Brakes
  • Cruise Control
  • Automatic Transmission
En C-19 kompakt husbil från Cruise America ger dig känslan av total frihet när du reser i USA eller Kanada. Alla nödvändigheter finns ombord. Boka din C-19 med KILROY!
Länder: USA, Canada

En C-19 husbil från Cruise America ger dig känslan av total frihet när du reser i USA eller Kanada. Alla nödvändigheter finns ombord och du behöver inte oroa dig för att hitta lokala transporter eller boende. Du har hyrbil och hotell i ett paket!

Vilken husbil är rätt för mig

KILROYs partner för uthyrning av husbilar i USA och Kanada, Cruise America, har mer än 40 års erfarenhet av att hyra ut sina egna husbilar i just USA och Kanada. Det finns 3 typer av husbilar, vilket gör det lätt att välja rätt modell i förhållande till hur många personer som reser tillsammans och hur länge.

  • Om ni är 2 personer och skulle vilja ha alla bekvämligheter i en kompakt husbil, rekommenderar vi C-19-modellen (5,7 meter lång). Det är den minsta modellen och som är lätt att både köra och parkera - och de är relativt bränslesnåla 
  • Om ni är en familj på 4-5 personer passar den mellanstora C-25-modellen (7,6 meter lång).
  • Är ni mellan 5-7 personer är C-30 (9,1 meter lång) det rätta valet.

Köra och sova

Alla Cruise Americas fordon har servostyrning, ABS-bromsar och automatisk växellåda. Om du aldrig har kört med automatisk växellåda tidigare behöver du oroa dig inte, det är lätt som en plätt, och du kommer snabbt att lära dig hur det fungerar. Allt du behöver tänka på när man kör en husbil gör stora svängar!

I framsätet på C-19-modellen ryms 2 personer samtidigt som det finns 2 platser i mitten av husbilen. Det är också här middagsbordet är placerat. Under natten är det lätt att göra om bordet till en säng för ett barn. Dubbelsängen är ovanför förarsektionen. Denna modell är idealisk för ett par eller 2 vänner.

C-19 Day layout   C-19 Night layout
Click to enlarge     Click to enlarge

Kök och badrum

C-19-modellen har en fullt utrustat kök och badrum med bekvämligheter som ett centralt värmesystem för kyliga nätter i bergen. Diskhos har en elektrisk pump som är ansluten till det kallvattentanken. Spisen har 2 plattor - tillräckligt för delikatesskocken att laga en utmärkt camping-middag. Det finns också en mikrovågsugn och kylskåp med frysfack. Badrummet är utrustat med en dusch och vattentoalett. 

C-19 mått

Utvändig höjd 3,72 m
Utvändig längd / bredd: 6,15 mx 2,34 m
Dubbelsäng taket: 1,52 mx 2,13 m
Säng: 0,94 mx 1,83 m

 

Behöver jag lastbilskörkort

Alla Cruise Americas husbilar kan köras av de som har ett vanligt europeiskt körkort (standard bil, kategori B).

Vad kostar det att hyra en C-19 husbil

Priset varierar beroende på efterfrågan, hur många extra kilometer och tillbehör (kit) du behöver. KILROY och Cruise America använder ett "Flex Rate"-system för att bestämma hyrpris per vecka i förhållande till tidpunkten för bokningen. Om du bokar din husbil i god tid och det finns massor av husbilar tillgängliga betalar du ett lägre pris. Å andra sidan, om du bokar nära avresan datum eller bok under högsäsong, blir det ett högre pris. Det är precis som med flygbiljetter! Glöm inte att priserna är flexibla - du kan många gånger få en större C-30 husbil billigare än en liten C-19 eller mellanstor C-25 husbil - det handlar om tillgänglighet!

Hyra enkel väg

Det är möjligt att boka och hyra husbilen enkel väg mellan Cruise Americas hyrstationer i USA, men att hyra enkel väg mellan USA och Kanada är inte möjligt. Att hyra enkel väg kostar upp till USD 750. Nedan kan du se Cruise Americas stora hyrstationer i USA och Kanada.

Click to enlarge

Populär roadtrip med husbil

Den mest populära vägen att köra roadtrp på med husbil, är den klassiska San Francisco till Los Angeles och vidare till Grand Canyon och Las Vegas, innan du beger dig tillbaka till San Francisco via Yosemite National Park. Men det finns många andra fantastiska roadtrip-rutter i USA och Kanada. Vi har sammanställt ett gäng exempel för att inspirera och hjälpa dig att uppnå bästa möjliga roadtrip med din husbil.

>> Ladda ner fler förslag på roadtrips i USA och Kanada (PDF, 8 mb)

Skicka förfrågan till att hyra en C-19
Till förfrågan

Kontakt