C-25 Husbil - USA & Kanada

Hyr en husbil i USA eller Kanada
Från SEK Kontakta oss per vecka

Fördelar

  • Två dubbelsängar
  • Servostyrning
  • ABS bromsar
  • Cruise Control
  • Automatisk växellåda
En C-25 husbil från Cruise America ger dig känslan av total frihet när du reser USA eller Kanada. Alla bekvämligheter finns ombord. Boka din C-25 med KILROY!
Länder: USA, Kanada

En C-25 husbil från Cruise America ger dig känslan av total frihet när du reser USA eller Kanada. Alla bekvämligheter finns ombord., och du behöver inte oroa dig för att hitta lokala transport eller boende. Du har din hyrbil och hotell i ett och samma paket!

Vilken husbil passar oss?

KILROYs husbil partner i USA och Kanada, Cruise America, har mer än 40 års erfarenhet av att hyra ut sina egna husbilar i USA och Kanada. Det finns 3 typer av husbilar, vilket gör det lätt att välja rätt modell i förhållande till hur många personer som reser tillsammans och hur länge.

  • Om ni är 2 personer och vill ha alla bekvämligheter i en mindre husbil, bör ni hyra C-19-modellen (5,7 meter lång). Det är den minsta modellen som är lätt att köra och parkera - och de är relativt bränslesnåla
  • Om ni är en familj på 4-5 personer bör ni hyra en medelstor C-25-modell (7,5 meter lång).
  • Om ni är 5-7 personer, är C-30 (9 meter lång) ett bra val.

Körning och sovplatser

Alla Cruise Americas fordon har servostyrning och automatisk växellåda. Om du aldrig har kört med automatisk växellåda tidigare, oroa dig inte, det är mycket lätt och du lär dig fort. Allt du behöver tänka på när du kör en husbil är att göra vida svängar!

I Förarsätet av C-25-modellen kan man sitta två personer medan det finns 3 platser i mittendelen av husbilen. Där finns också ett matbord. Under natten omvandlas matbordet lätt till en säng för 1 person. I bakre hörnet finns en enkelsäng och med den dubbelsäng som finns över förarsätet är husbilen idealisk för två par eller en familj upp till fem personer.

C-25 Dag   C-25 Natt
Click to enlarge     Click to enlarge

Kök och badrum

C-30 modellen har ett fullt utrustat kök och badrum med bekvämligheter som t.ex. centralvärme för kyliga nätter i fjällen. Diskbänken har en elektrisk pump som är ansluten till vattentanken. Spisen har 3 inbyggda plattor - tillräckligt för att kunna laga en ordentlig middag. Det finns också en mikrovågsugn och ett kylskåp med frysfack. Badrummet är uppdelat med dusch och en vattentoalett.

C-25 mått

Utvändig höjd 3,72 m
Utvändig längd / bredd: 7,6 m x 2,54 m
Dubbelsäng bakre hörnet: 1,37 m x 2,03 m
Dubbelsäng taket: 1,45 m x 2,44 m
Säng: 0,97 m x 1,78 m

 

Behöver jag lastbilskörkort?

Alla Cruise Americas husbilar kan drivas med ett vanligt europeisk körkort (standard bil, kategori B).

Vad kostar det att hyra en C-30 husbil?

Priset varierar beroende på efterfrågan och hur många extra miles och tillbehör du vill ha. KILROY och Cruise America använder "Flex Rate" för att bestämma hyran per vecka i förhållande till tidpunkten för bokningen. Om du bokar din husbil i god tid och det finns massor av husbilar tillgängliga betalar du ett lägre pris. Å andra sidan, om du bokar nära avresedatum eller under högsäsong, betalar du mer. Glöm inte att priserna är flexibla - ofta du kan få denna stora C-30 husbil billigare än en liten C-19 eller medelstora C-25 husbil - det handlar om tillgänglighet!

Envägshyra

Det är möjligt att boka envägshyra mellan alla Cruise Americas hyra stationer i USA, men det är inte möjligt att hämta upp husbilen i USA och lämna i Kanada. Ett tillägg på 750 USD gäller om du vill hämta på ett ställe och lämna på ett annat. Nedan kan du se de stora Cruise America hyrstationer i USA och Kanada.

Click to enlarge

Populära roadtrips med husbil

Den mest populära rutten för en roadtrip i USA är den klassiska sträckan San Francisco till Los Angeles och vidare till Grand Canyon och Las Vegas innan du beger dig tillbaka till San Francisco via Yosemite National Park. Men det finns många andra fantastiska resvägar i USA och Kanada. Vi har sammanställt en rad exempel för att inspirera och hjälpa dig uppleva bästa möjliga roadtrip.

>> Ladda ner fler förslag på roadtrips i USA och Kanada (PDF, 8 mb)

Skicka förfrågan till att hyra en C-25
Till förfrågan

Kontakt