Roadtrip i Australien - Aussie roadtrip

Åk på en roadtrip längs Australiens östkust. Men var uppmärksam på kängrur!
Utforska Australien i din egen takt utan att missa något! Det är en sann njutning att åka på roadtrip i Australien och ta vilka avstickare du vill. Ladda musiken, vrid upp volymen, gasen i botten och känn den ultimata friheten!

Roadtrip i Australien

Australien är otroligt mångsidig! Från dramatiska kustlandskap, vackra stränder, häftiga städer, magnifika regnskogar och mäktiga ökenlandskap i den stora Outback mitt i landet. Glöm inte att det är ett stort land, men med tanke på hur mycket det finns att se blir stoppen på vägen ett rent nöje! Vad sägs om en roadtrip i Australien? Välj om du vill hyra en bil, campervan eller resa med ett busspass på något som brukar bli en oförglömlig upplevelse!

Tips på rutter på en roadtrip i Australien

Så är du redo för en roadtrip i Australien? Härligt! Nu har du ett par fler val att göra. Beroende på hur mycket tid du har och vad du vill se har vi satt ihop ett par roadtriprutter i Australien åt dig! Upplev detta fanstastiska land på egen hand eller med ett par vänner!

Australiens outback på fyra hjul

Australiens outback på fyra hjul

Australien är en gigantisk kontinent och givetvis finns det mer att se och uppleva än den östra kustlinjen; Perth, the Outback, Ayers Rock och Tasmanien är fyra strålande exempel på det. Men resan utmed A1 erbjuder ändå fler sevärdheter och fascinerande upplevelser per mil än någon annan tur i kontinenten. Det är därför människor från hela världen lockas och förförs av Australiens östkust och det är också därför KILROY varmt rekommenderar denna roadtrip.

 

ROADTRIPS I AUSTRALIEN - FÖRSLAG PÅ RUTTER

Östkusten - Roadtrip i Australien

Östkusten - Roadtrip i Australien
Kör längs den längsta strandboulevarden i världen dör du kan ta avstickare för allt möjligt i din egen takt. Gör en roadtrip längs Australiens förföriska östkust...
Roadtrip östkusten

Västkusten - Roadtrip i Australien

Västkusten - Roadtrip i Australien
Tusentals kilometer av sand och surf mellan charmiga småstäder, sol, fantastisk mat och upplevelser. Australiens västkust är som gjord för roadtrips!
Roadtrip västkusten

  

Vill du veta mer om roadtrips i Australien?
Hör av dig

 

 

Kontakt