Japan Rail Pass - tågpass i Japan

Res med tåg Japan - Japan Rail Pass

Fördelar

  • Gäller även på tåg, båt & bussar
  • Ultramoderna & snabbt tågnät
  • Res smidigt, bekvämt & fort i Japan
  • Slipp att köpa enkelbiljetter till tåg & bussar
  • Reservera sittplats utan extra kostnad
Upplev din resa genom Japan på egen hand med tågpasset Japan Rail Pass. Med tågpasset kan du resa bekvämt och flexibelt genom landet med Japans supersnabba tåg, båtar och bussar. Passet kan endast köpas utanför Japan så se till att skaffa det innan du åker.

Med Japan Rail Pass i din ficka kan du utforska hela Japan på 7; 14 eller 21 dagar. Förutom tillgången till det ultramoderna och snabba tågnätet kan du även resa med buss och båt i Japan med ditt tågpass. Det är ett perfekt sätt att resa smidigt, bekvämt och fort som satan i Japan. Dessutom slipper du köpa enkelbiljetter till transport under din vistelse. 

Japan Rail Pass kan endast köpas utanför Japan så se till att skaffa det innan du åker.  

Vill du resa smidigt i Japan?
Få mer infoJapan Cherry Blossom 1240X720

Kollektivtrafik i Japan

I Japan är det tåg som gäller. Snabba tåg. En gedigen "tågkultur" har uppstått de senaste decennierna och det är smidigt att resa i kollektivtrafiken i Japan. Tåg och bussar går ofta och är väldigt välorganiserade.

Japan Rail Pass

Japan Rail Pass finns som "red" eller "green", även bekant som "ordinary/comfortable/2nd class" samt "more comfortable/1st class".
Japan Train Map 12801X720

Aktivering och reservera sittplats 

När du köper ett Japan Rail Pass från ditt hemland måste det aktiveras inom 3 månader. När du kommer till Japan behöver du växla in din voucher/kupong mot tågpasset och aktiverar det på tågstationen innan du börjar att utforska detta fantastiskt vackra och spännande land. Det rekommenderas att reservera sittplats vilket kan göras utan extra kostnad för dig med ett tågpass. Du hittar tidtabeller till de flesta transporter och kan reservera sittplats på www.hyperdia.com

Japan består av fyra öar som du kan besöka med ditt "red" eller "green" Japan Rail Pass. Du kan till exempel börja din resa i trendiga Osaka, övernatta i ett tempel i Koyasan, slappa på stranden i Shimoda, ta tåget till det traditionella Takayama och avsluta resan med en dag shopping och äta sushi i Tokyo

Hur du bokar ett Japan Rail Pass

Har du fler frågor eller önskar hjälp med bokningen är du välkommen att prata med din personliga reseexpert. Annars kan du slå slag i saken och köpa passet direkt online via länken nedan. Och du...have fun! 

Vill du resa smidigt i Japan?
Få mer info

 

Resa med tåg i Japan - läs mer om Japan Rail Pass:

 

Kontakt