Vodkatrain

Från SEK Kontakta oss

Fördelar

  • Boende
  • Honchos - lokala guider på varje stopp
  • Små grupper med likasinnade resenärer
  • Bekväma 4-sovplats tågkupé
  • Fullständigt support till visum - hjälp med att få ditt ryska visum registrerat
Upplev Transsibiriska järnvägen och Sidenvägen (the Silk Road) genom Ryssland, Mongoliet, Kina, Kazakstan, Uzbekistan och Indien. Du reser tillsammans med lokalbefolkningen, upplever städer med en lokal "Honcho" och äter ute och tar dig runt till lokala priser.

Oroa dig inte - det är inte ett godståg lastat med vodka, men vodka kan finnas ombord. "Vodkatrain" är namnet av vår partner som organiserar din tågresa genom Centralasien i små grupper för internationella resande mellan 18 och 35 år.

Tågresa för backpackers

Vodkatrain tar de traditionella idéerna om gruppresor (styrd måltider, påtvingade sightseeing, etc.) och ger dem en rejäl spark på baksidan. Det är en samling unga likasinnade backpackers som råkar ha samma resplan. Boka Vodkatrain med KILROY travels!

Honchos - lokala guider

Det finns ingen reseledare eller turledare bland besättningen som leder vägen, men en lokal "Honcho" vid varje stad stopp. Utan förutbestämda aktiviteter du kan välja att göra din egen grej, eller hänga med Honcho och gruppen på stoppet. De tar inte till dig i sin kusins brors farbrors mattbutik, bara till de platser du ber om att få se eller de platser som de gärna visar dig.

Din lokala Honcho är en vän i en avlägsen stad längs vägen som är redo att dela med sig av sitt liv med dig ett par dagar. En vanlig researrangör kan kalla dem guider eller stadsguider, men de är inte, de är Honchos.

Honchos har vuxit upp i sin stad och älskar visar dig runt, inte bara turistmål (även om de också är viktiga!), men de riktiga hjärtslagen av staden, dess folk och de okända platser du normalt behöver veckor att hitta själv! De är inte bibliotek fyllda av lokal historia, men de kan definitivt visa dig var du hittar ett. De kan visa dig hur man använder lokala transportmedel, var man växla pengar, kan deras favoritkaféer, -barer och -restauranger, översätta det senaste skvallret och om det är något de inte vet, har de språkkunskaperna att ta reda på det. 

Upplev Transsibiriska järnvägen och Sidenvägen (the Silk Road) genom Ryssland, Mongoliet, Kina, Kazakstan, Uzbekistan och Indien med KILROY & VodkatrainUpplev Transsibiriska järnvägen och Sidenvägen (the Silk Road) genom Ryssland, Mongoliet, Kina, Kazakstan, Uzbekistan och Indien med KILROY & Vodkatrain

Inga begränsningar

Vid En-route du reser helt enkelt på tåg mellan städer som varje lokal eller utländsk resenär skulle och träffa en ny Honcho vid varje stad/stopp. Du har fördelen av att vara del av liten grupp (max 15) men har inga krav att delta på turer med en fast agenda och inget krångel med att planera in boende på hotell och sightseeing/aktivitet. Det är en tjusig kombination av backpacking och en liten gruppresa på budget-gör-det-själv priser med några ovärderliga upplevelser och info som våra lokala legender överraskar med!

Vodkatrain är ditt stöttande nätverk - som ser till att du har boende, transport, transfer en route och lokala honchos som hjälper dig att få ut det mesta av din resa. Du bestämmer vad du vill se, du bestämmer vad du vill äta, du bestämmer vad du vill uppleva och du betalar det mycket billigare lokala priset för allt du gör. Oavsett destination, är det en oförglömlig problemfri resa, med sällskap som du kan ha roligt med.

Tåg... Inte Orientexpressen!

Tåg längs Transsibiriska, Silk Road och inom Indien är en destination och upplevelse i sig! Tillsammans med idéer, religioner och en enorm variation av varor, färdar dessa tåg familjer, handlare, studenter, soldater, affärsmän, resenärer, munkar och akrobater och backpackers... You name it - de är på tågen och det finns en stor chans att du kommer att stöta på dem i något skede av din resa!

Låt oss ta det helt från början: Detta är inte chartrade tåg utan tågen går enligt tidtabell. Övernattning sker i en delad fyra-rumskupé som har två våningsängar. Beroende på hur många ni är i gruppen, kan det hända att du delar med någon av dem, eller med lokala resenärer. Var inte rädd för att säga hej!

Kupéerna har sängkläder, läslampor, ett stort fönster, ett litet bord, plats för en ryggsäck eller två och om du har riktig tur - en vas med en plast blomma i. Varje vagn har två toaletter (inga duschar), kokande vatten och ett par värdar... varje tåg har sin egen karaktär, och stammisar, så kolla in dossiern för specialiteter. KILROY hjälper dig att boka Transsibiriska Järnvägen och Vodkatrain, skicka en förfrågan redan idag!

Kontakt