Karibien

Koppla av på stranden under en resa till Karibien!
 

Resor till Karibien - Surfing, snorkling och party!

Res till Karibien och njut av de vackra stränderna, den sköna stämningen och besök historiska och kulturella lämningar. Karibien erjuder den ultimata avkopplingen för dig som behöver ladda upp batterierna. Boka din resa till Karibien hos KILROY travels.

Karibien är stället där du kopplar av i en hammock med en kokosnötscocktail i handen hela dagarna, med ett enda mål: att ladda upp dina batterier. Den som redan känner sig utvilad behöver dock inte bli uttråkad då det finns en mängd olika vattensportsaktiviteter att välja från och en hel del underbar natur att utforska. Karibien består av mer än 7000 öar som sträcker sig från Florida till Venezuela och fungerar som en stötdämpare mellan Atlanten och Centralamerika. Även om området geografiskt sett är ganska litet så kan skillnaderna mellan öarna vara enorma.

Får inte missas

Kuba är en favorit bland unga nyfikna människor intresserade av modern historia och underbar musik och dans. Här är stället där du kan kombinera tilltagandet av dina historiekunskaper tillsammans med rom och cigarrprövning. Ta en spanskkurs, njut av en paus i en all- inclusive resort eller häng på guidade äventyr och upplev ön på riktigt. Låt Jamaica bli en annan intressant och kulturell upplevelse. För alla vars perfekta semesterplatta innehåller några reggaelåtar är Jamaica definitivt platsen att besöka. Dominikanska Republiken är en annan favorit för ungdomar. Priserna här är låga, stränderna tropiskt vackra och vindarna perfekta för vattensporter såsom surfing. Trinidad och Tobago är platsen för den kända karnevalen och för alla som älskar att kombinera strandhäng med musik och dans. Det är så många öar att välja bland, så prata med KILROY travels för att inte missa någon favorit. Om du har svårt att bestämma dig kan du göra multi-stopp och stanna på så många öar som möjligt och kolla in olikheterna.

Att resa till Karibien

Det finns många olika sätt att nå de Karibiska öarna på. Endast ett fåtal flygbolag har direkt flygförbindelse med Karibien så det kan vara en utmaning att hitta den perfekta rutten, kolla dina möjligheter hos oss på KILROY travels. Det är även populärt att kombinera de Karibiska öarna med resor i Nord-, Central- eller Sydamerika. KILROY har billiga flyg till Karibien för alla. Ring oss på 0771-545 769 eller boka online

Boende i Karibien

Om du vill få ut det mesta av dina pengar så är det bästa alternativet att välja ett All-inclusive-hotell. För ungefär samma pris som på ett vanligt hotell får du här alla måltider och drycker inkluderade i priset. Andra schysta alternativ är mindre budgethotell. Men se till att ditt boende fortfarande ligger bra till, några av de billigaste alternativen ligger nämligen alltför långt från where the action is, och då kan det vara värt att pröjsa lite extra.

Priser

Karibien är generellt sett ett ganska dyrt resmål, men priserna varierar mellan öarna. Har du redan betalat för All-inclusive så behöver du såklart  inte göra av med så mycket mer. Men hur som helst är det du som bestämmer och påverkar hur dyrt det behöver bli, beroende på om du tänker hänga runt med the rich and famous eller om du väljer lite mer enkla alternativ till lokala priser.

När är det bäst att åka

Det är vanligt att orkaner drabbar Karibien från maj till oktober och under den här perioden kan vädret också vara väldigt ostabilt. En fördel är dock att det generellt sett är mycket billigare under denna period.

Kontakt