Curacao

Slappa på Mambobeach när du reser till Curaçao
 

Resor till Curaçao

KILROY travels skickar iväg dig på resor till Curaçao på de Nederländska Antillerna. Njut av det karibiska klimatet på öns fantastiska bounty-stränder med kritvit sand och kristallklart vatten. Res till Curaçao med KILROY travels.

Åk på semester till Curaçao på de Nederländska Antillerna! Antingen om du bara vill slappna av eller åka på hajsafari, simma med delfiner eller utöva djuphavsfiskning - så har du möjligheterna på vackra Curaçao med de äventyrliga sandstränderna och den avslappnade karibiska stämningen. KILROY travels hjälper dig så att resan blir precis som du vill ha den.

Dykparadis i Karibien

Den 444 km2 stora ön är under nederländskt kungadöme och har ca. 138 000 invånare. Curaçao ligger i söder i det karibiska havet ca. 25 km från Venezuelas kust och är en av öarna i ögruppen Nederländska Antillerna, även kallade 'ABC-öarna'. Curaçao är en av Karibiens populäraste dykardestinationer med sina vackra korallrev hela vägen längs den sydvästra kusten. Läs mer om att dyka på resan!  

Huvudstaden Willemstad 

Besök också den pastellfärgade huvudstaden Willemstad, som med sin unika charm är med på UNESCOs världsarvslista. På Sea Aquarium kan man både hälsa på en havssköldpadda och simma med en delfin. Ska det shoppas på Curaçao, så prova Punda-stadsdelen på den östra sidan. Besök också den flytande marknaden där skeppen från Venezuela och andra omkringliggande öar lägger till för att sälja hantverk, tropiska frukter och mycket annat.

Curaçao bjuder på nästan konstant solsken. Här är varmt och torrt hela året med en genomsnittlig temperatur på omkring 25 grader - både i vattnet och i luften, och det regnar sällan. Kontakta KILROY travels reseexperter för mer information om att resa till Curaçao och Karibien! 

 

Kontakt