Nederländska Antillerna

Sola, bada och utforska paradisstränderna som finns i Nederländska Antillerna
 

Resor till Nederländska Antillerna - drömsemestern utöver det vanliga

Så har semestern nästan redan börjat. Vi tar hand om det praktiska och skickar iväg dig på drömsemestern till denna exotiska ögrupp.

Billiga resor till Nederländska Antillerna - this is it! Om du ska på semester på de Nederländska Antillerna har KILROY travels allt du behöver. Och våra resor är värda sitt pris.

Njuta av semestern

Solsken och ljumma vindar, vidsträckta stränder, kristallklart vatten och vackra korallrev - och allt detta ackompagnerat av karibiska rytmer. Nederländska Antillerna är det perfekta stället för en stressfri badsemester.

Eagle Beach är den mest populära av de många fina stränderna på Nederländska Antillerna, där dykning är en av attraktionerna. Besök också Willemstadt på ön Curacao med de kulörta kolonihusen. 

Behagligt och fyndigt

Det finns goda shoppingmöjligheter på Nederländska Antillerna, där avgiftsfria inköp lockar. Besök bl.a. Punda-stadsdelen på Curacao och den flytande marknaden där skeppen från Venezuela och andra omkringliggande öar lägger till för att sälja hantverk, tropiska frukter och mycket annat.

Nederländska Antillerna bjuder på närmast evigt solsken och en årlig genomsnittstemperatur på 27 grader, både i luften och i havet. Bästa tidpunkten att besöka öarna är i den torra säsongen i december-april. I juni-november stiger luftfuktigheten och luften känns en hel del varmare. 

Fakta Nederländska Antillerna

Nederländska Antillerna består av fem idylliska öar, fördelat på två ögrupper - Benedenwindse Eilanden vid Venezuelas kust och Bovenwindse Eilanden öst om Puerto Rico och Jungfruöarna. Nederländska Antillerna är en nation, men samtidigt en del av det nederländska kungariket. Totalt bor omkring 177 000 människor på öarna, där det officiella språket är nederländska.

Kontakt