Hangover Hostel Colombo

Colombo Ocean Front
Från SEK 545

Fördelar

  • Ny och cool inredning
  • Schyst läge
  • Cykeltur runt Colombo (valfritt)

Ingår

  • Flygplatstransfer
  • Min. 2 nätters boende
  • Lätt frukost (kaffe, te och frukost)
Är det dags att resa till Sri Lanka och uppleva den vackra kusten, alla vackra stränder, te- och kryddplantager underverk som är med på Unescos världsarvslista? Allt börjar med ett startpaket på Hangover Hostel i Colombo.

Startpaket – 2 nätter ingår

Du upphämtad vid flygplatsen efter en lång flygresa och körs direkt till Hangover Hostel i Colombo. Beroende på trafiken tar det 1-1,5 timmar.

Välj hur många nätter du vill bo på Hangover Hostel som det passar dina planer. Minimum är 2 nätter, vilket passar perfekt om du vill lära känna Colombo lite.

Läge

Hangover Hostel Colombo ligger i centrala södra Colombo i ett pulserande område mellan Saint Peter’s College och Ocean Drive. Du har gångavstånd till massa barer, restauranger, butiker och tempel. Det är 5 minuters promenad till närmsta tågstation när du vill ta dig runt i Colombo samt längs västkusten av Sri Lanka.

Om Hangover Hostel Colombo

Hangover Hostel Colombo har både delat boende och privata rum, ett fullt utrustat kök och gemensamma utrymmen för den sociale backpackern. Det finns Wi-Fi i hela hostellet.

Typer av boende

Hangover Hostel Colombo har både mixed dorm (6, 8 och 10-bäddars) och Female dorm (10-bäddars). Alla sängplatser har egen läslampa, eluttag, eget förvaringsskåp och avskärmning för integritet. Du kan även välja privat rum med eget badrum. Alla rum har luftkonditionering.    

Valfritt: Utforska Colombo på cykel

Du kan välja att boka in en cykeltur i Colombo med ditt startpaket i Sri Lanka! Kom ihåg att säga till vid bokning om du är intresserad av denna. Du cyklar runt Colombo under ca 3-4 timmar och kommer bl.a. att se Galle Face Green, the National Museum och det gamla stadshuset. En perfekt introduktion till Colombo.

 

Map 

 

Kontakt