Asien

Vid backpacking i Asien kan du hitta hur många fina stränder som helst!
 

Resor & backpacking i Asien – något för alla sinnen

Asien är den största av alla sju kontinenter och den innehåller så mycket som 47 olika länder, från Turkiet och Indien till Kina och Japan. Med nästan 4 miljarder människor utgör Asiens befolkning hela 60 % av världsbefolkningen. Boka din resa till Asien hos KILROY!

I Asien hittar du de gigantiska och moderna städerna Bangkok, Hong Kong, Singapore och Beijing. Men du hittar även de minsta byarna där invånarna tidigare knappt sett en turist. De kommer garanterat vara nyfikna och om du har tur vill de dela sin lunch med dig. Att backpacka i Asien kommer att ge dig upplevelser för livet! 

Fantastiska stränder

Asien har bedårande vita stränder, kristallblått vatten och kokospalmer. Det finns ingen annan kontinent som erbjuder så många vackra platser där du inte behöver göra annat än att sola, bada och hänga med lokalbefolkningen. 

Nytt att upptäcka och stor variation

Som vanligt är det backpackers som hittar de bästa platserna innan alla internationella hotellkedjor hittar dit. KILROY vet var du hittar de hemliga platserna. Våra mest beresta KILROY-medarbetare fortsätter att återvända till Asien trots att de sett hela världen, det finns helt enkelt alltid något nytt att upptäcka. Ett av de ultimata äventyren är trekking i Nepal och Himalaya, många backpackers dröm. Dessutom finns det många olika typer av volontärarbete i Asien, vilket är ett utmärkt sätt att både upptäcka ett land och att kombinera nytta och nöje!

Backpacking & resor i Asien

Resa runt och backpacking i Asien

Äventyrsturer är ett billigt och praktiskt sätt att ta sig runt. Du maximerar dina upplevelser genom att resa i en mindre grupp med en guide som visar dig alla ställen dit turisterna inte hittar. En tågresa i Asien kan bli en upplevelse i sig. Vi kan boka din tågresa ända från St. Petersburg över Ryssland till Beijing och sedan vidare till Vietnam och Tibet, den måste du prova!

Boende i Asien

Vi känner till många bra backpackerhostels runt om i Asien, men även andra lite lyxigare hotell som du kan bo på utan att betala en förmögenhet. Du kan hitta bra boende på plats, men boka åtminstone de första nätterna på varje stopp i förväg. 

Prisnivåer

Boende, mat och barrundor är billiga i Asien. Om du har en liten budget, kan du klara dig med ca 150-200 kronor per dag i de billigaste länderna.

Kontakt