Brasilien

Volontärarbete i Brasilien

Volontärarbete i Brasilien och Rios favelas

Volontärarbeta i Brasilien om du vill uppleva mer av Brasilien än det som gömmer sig bortom gyllene sandstränder och gigantiska resorter. Att volontärarbeta är ett fantastiskt sätt att bidra till lokalsamhället under din resa.

Kom nära lokalbefolkningen som volontär i Brasilien

Brasilien är ett vackert och imponerande land. Människorna i Brasilien är otroligt vänliga och det är en perfekt plats att stanna lite längre på. Våra volontärprojekt i Brasilien vill främja social integration och kulturell förståelse. Beroende på dina intressen och din erfarenhet kan du välja mellan volonärprojekt inom:

  • Undervisning
  • Lokala arbetsprojekt och trädgårdsarbete 
  • Idrott med ungdomar

Volontärarbete i Brasiliens favelas

Det bor över 3 miljoner människor i Rio de Janeiros favelas. Dessa favelas är hem för många fattiga människor, men arbetslösheten är hög; det är brist på utbildning och sjukvård; dricksvattnet är dåligt; det förekommer droger och missbruk. Trots flera tuffa levnadsomständigheter kommer du att möta många leenden och varma människor här. Volontärarbete i Brasilien är verkligen något vi rekommenderar - Kontakta KILROY för mer info.

Isauras om sin tid som volontär i Brasilien

Isaura volontärarbetade i 9 veckor i Rio de Janiero, Brasilien och hennes fina ord om sin tid där:

Den allra bästa delen, efter de fantastiska barnen och lärarna, var den otroliga upplevelsen att verkligen komma på djupet av de olika projekten som i mitt fall var skolan Creche Lar de Pierina i Pavao-Pavaozinho. Jag har svårt att tro att min volontärupplevelse hade kunnat bli bättre då jag fick en autentisk bild av barnens och lärarnas vardagsliv i skolan. Vad som även gjorde det till en fantastisk upplevelse var hjälpen "Community in Action team" samt att träffa Santina, som var Operations Manager och en enastående person och volontärkoordinator. Hon hjälpte mig på alla sätt hon kunde för att jag skulle ha det bra under min tid här. Jag kommer att vara evigt tacksam för allt detta!

Se bilder video från volontärarbete i Brasilien nedan.

Volontärarbete i Brasilien:

Sökningen gav tyvärr inte något resultat. Prova att justera din sökning, t.ex till en annan destination.

Olika typer av volontätarbete med KILROY

Volontärarbete i Brasilien - bilder

Volontärarbete i Brasilien

Volontärarbeta i Brasilien och få minnen för livet

Volontärarbete med barn i Brasilien

Nya vänskapsband skapas när en volontärarbetar

Volontärarbete i Brasilien - Favela ProjectGenom att volontärarbeta i Brasilien kommer du att uppleva landet på ett helt unikt sätt du inte skulle ha gjort annars.

Volontärarbete i Rio de Janeiro, Brasilien

När du volontärarbetar i Brasilien kan du hjälpa till att göra skillnad där det verkligen behövs

Volontärarbete med barn i Rio de Janeiro, Brasilien

Minnen för livet...

Vill du veta mer om volontärarbete i Brasilien?
Hör av dig
Kontakt