Bästa av Kalifornien - flyg fr. 4500 kr med SAS

Bästa av Kalifornien - flyg fr. 4500 kr med SAS

Här är ett riktigt bra erbjudande för dig som drömmer om att resa i och utforska det bästa av Kalifornien. Det är en flygbiljett där du flyger in i San Francisco och sedan hem från Los Angeles. Vad som sker däremellan är upp till dig!   

Flyg till Kalifornien från endast 4500 kr med SAS och upplev det bästa av denna legendariska delstat. Visst har vi listat några favoriter nedan för dig!

San Francisco har oändliga möjligheter
San Francisco

Vad ska du välja av San Franciscos sprudlande utbud? Till att börja med kan vi berätta att det är en energisk, färggrann och livfull stad. Du kommer snabbt kommer att märka hur staden lyser med sin mångfald på alla möjliga olika sätt. Du kan i princip möta alla sorters människor - här finns det rum för alla! Klassiker värda att ta sig an är Golden Gate Bridge, åka kabelspårvagn upp och nedför de branta gatorna, besöka det gamla klassiska fängelset Alcatraz  och så klart hälsa på sjölejonen vid Pier39.

Vad du kan göra mellan San Francisco och Los Angeles

Till att börja med: Kalifornien är en delstat du sent kommer att glömma. Det är svårt att en roadtrip här att bli annat än legendarisk. Hyr en bil med Alamo och att ta dig mellan vackra stränder, häpnadsväckande kustlinjer, storslagna nationalparker som Yosemite (en av många!) och massa mysiga småstäder som bjuder på den sköna Kalifornien-viben. Fler tips finns på sidan om denna episka roadtrip i norra Kalifornien mellan San Francisco och Los Angeles.

Andra nämnvärda platser är San Diego, Mammoth Lakes och Napa Valley om du gillar vin. Allt beror på hur mycker tid du har innan du flyger hem från Los Angeles.

Los Angeles avslappnade livsstil

View Over Los AngelesHelt ärligt, det är svårt att välja ut bara några saker att uppleva och se i Los Angeles. Kan det hända att du redan har en bucketlist för L.A., kanske inkluderar den coola stränder, Hollywood och nattlivet i Santa Monicas hippa områden samt West Hollywood. Vi vill även slå ett slag för Huntingtons botaniska trädgård ”Japanese Garden”. Samt köra den kända vägen Mulholland Drive med ett stop på Hollywood Bowl Overlook, utsikten gör en mållös!

Billiga flygbiljetter till Kalifornien

Från 4500
Billiga flygbiljetter till Kalifornien
Inklusive alla bokningsavgifter
Låter det som en upplevelse för dig? Hör bara av dig till våra reseexperter och snart kan du ha en resa till Kalifornien att se fram emot!
Kolla datum - vi hjälper dig

 

Du kan få hjälp att skräddarsy din resa hos oss; bästa flygbiljetterna, boenden, hyrbil och upplevelser – allt utifrån vad du behöver! Blir du sugen på att flytta till Kali - spana in 4 populära skolor i Kalifornien

Behöver du boka en resa?
Hör av dig!
Relaterade inlägg
Kontakt