Koh Lanta

Slappa på Koh Lantas vackra stränder
 

Resor till Koh Lanta - slappa och snorkla

Vill du ha lite lugn och ro när du reser i Thailand är det perfekt att åka till Koh Lanta. Många par åker hit just på grund av det utmärkta utbud av boende som erbjuds, samt möjligheterna att kunna vara ifred och njuta av varandras sällskap i lugn och ro. Koh Lanta består av flera öar och de två huvudöarna är Koh Lanta Noi och Koh Lanta Yai.

Ta sig till Koh Lanta

Koh Lanta är beläget 70 km från Krabi och du kan flyga hit från Krabi International Airport eller Phuket Airport. Om du vill hyra scooter och ta med till Koh Lanta går det bilfärjor hit. Från Koh Lanta kan du resa vidare med båt till Koh Phi Phi och Krabi.

Lugn och ro på Koh Lanta

Det händer inte mycket på Koh Lanta. Bästa sätt utforska ön är att hyra en scooter eller chartra en egen tuk-tuk till vattenfallet på Koh Lanta, eller till en av grottorna på ön. Det finns flera alternativ om du vill åka ut på en båttur. Koh Rok Nok och reven runt Koh Lanta är fantastiska.

Att göra på Koh Lanta

Dykningen på Koh Lanta är superb, stränderna kritvita och det finns goda chanser att se en varan! Om du fortsätter söderut kan du köpa båtpass som du även är giltiga i Koh Muk och Koh Ngai. Du kan även paddla kajak, snorkla eller ta en matlagningskurs och lära dig att laga thailändsk mat.

Kontakt