Sydney

Populära Bondi Beach i Sydney!
 

Resor till Sydney - backpackerparadiset!

Sydney är mötesplatsen med stort M för backpackers! Det är den billigaste staden att resa vidare ifrån till alla andra häftiga resmål i Oceanien! Sydney är också det optimala resmålet för tunna plånböcker eftersom det finns massor av billiga boenden! Boka din resa till Sydney hos KILROY travels!

Den populäraste staden i Australien är värd en hop av superlativ. Karisman finns där och det är både vackert och fullt av överaskningar. Operahuset och Harbour Bridge är imponerande och hamnen är fantastisk och livfull. Om du vill ha en upphetsande upplevelse att börja din Australien resa med, boka in dig själv på en av turerna då man klättrar upp på toppen av Harbour Bridge!

Sydney är en charmig storstad

Sydney charmerar med sin toleranta atmosfär och obegränsat utbud av aktiviteter. Staden är mötesplatsen för backpackers då de ofta gör ett stopp i staden vid en jorden runt-resa eller på resan till Asien eller andra destinationer i Oceanien. Sydney är även den perfekta destinationen för shopping, speciellt om du hade tänkt köpa surfprylar.

Mer djur och natur än man kan tro

Med sin omgivning är Sydney som ett mini-Australien, man måste absolut besöka Blue Mountain nära Sydney och de vilda kängururna som lever där. I mitten av staden kan du möta djurliv på Wildlife World och i Sydney Aquarium. Möt kängurur, koaler, wombats, giftiga ormar och spindlar, såväl som hajar och sköldpaddor.

Fantastiska stränder

Sydney är den perfekta destinationen för surf- och solsemester med sina sandstränder för solälskare och surfare. Bondi Beach är en upplevelse som är ett måste för alla resenärer. Mixen av stora vågor och ett stort bostadsområde bakom skapar charmfull atmosfär. En kort båtresa från Sydney Harbour ligger Manly Beach som konkurrerar om utmärkelsen "mest populär strand i Sydney". Manlys vågor och långa boulevard frestar till att ta de lugnt medan Bondis energiska atmosfär är full av inoljade kroppar och tempo.

Boende i Sydney

Sydney gör budgetresandet möjligt med det stora utbudet av billiga boenden, speciellt i King's Cross området, Bondi Beach och Darlinghurst. Barer och restauranger kan hittas för alla plånböcker, bästa platsen för uteliv är vid Oxford street och King's Cross.

Studera i Australien?

Är du kanske intresserad av att studera i Australien? Då kan KILROY education hjälpa dig! Boka in en kostnadsfri studierådgivning idag eller läs mer om att studera i Australien!

KILROY Tips

Åk till Royal National Park som ligger i närheten av Sydney. Det är en nationalpark som endast ligger 45 min med tåg från Sydney. Naturen är väldigt vacker och du kan bada på helt övergivna stränder.  

Måste ses:  Operahuset i Sydney Aktiviteter: Lära sig surfa Shopping: Oxford, George & Pitt Streets, ett måste är surfutrustning och kläder Bästa strand: Bondi Beach Måste smakas:Toohey Beer, även Australiensiskt vin.

Kontakt