Oceanien

Snorkla i Fijis klara vatten!
 

Resor till Australien, Nya Zeeland och Fiji - Kapten Cooks paradis!

I Oceanien hitter du några av världens vackraste landskap. Det är på många ställen så unikt och oförstört som när Kapten Cook först upptäckte världsdelen. Den Australiensiska vildmarken täcker en enorm yta och man kan resa i flera dagar utan att se en enda människa. Boka din resa till Australien, Nya Zeeland eller Fiji hos KILROY!

I Australien bor det 3,7 personer per kvadratkilometer, jämför det med Japan som har 350 personer per kvadratkilometer! Klimatet varierar oerhört, från milslånga stränder till fantastiska skidområden. 

Den riktiga höjdpunkten i Oceanien är att människorna har ett otroligt lugn och avslappnad inställning till livet. Nästan ingenstans i världen kan du hitta en sådan skön stämning som på andra sidan jordklotet. Som Australiensarna brukar säga "So, where the bloody hell are you?"

Jobba på resan

Ett fantastiskt sätt att upptäcka Australien och Nya Zeeland är att resa med ett Working Holiday visum, det ger dig möjligheten att jobba medan du reser och på det sättet förlänga din upplevelse. Läs mer om Working Holiday!

Ta sig runt

Vi vill verkligen slå ett slag för äventyrsresor i Australien och på Nya Zeeland. De är ett billigt och smidigt sätt att ta sig runt inom ett land. Du kommer att få resa till de häftigaste platserna och samtidigt få chansen att träffa nya vänner. Det är ett otroligt prisvärt alternativ eftersom priset oftast inkluderar alla aktiviteter så du aldrig behöver oroa dig för att få slut på pengar. Vi har ett stort utbud av äventyrsresor och kan därför hitta den perfekta turen för just dig.

Avstånden i Oceanien är enorma och därför kan vi verkligen rekommendera dig att flyga mellan A och B. KILROY kan hjälpa dig att hitta prisvärda biljetter både inrikes och utrikes när du vill ta dig runt "Down Under". Greyhoundbussarna är ett annat bra alternativ som kan ta dig till även de minsta och mest avlägsna platserna. Vi hjälper dig gärna med ett busspass så att du kan hoppa av och hoppa på när du känner för det. Men vill du ha total frihet så borde du hyra en bil eller en husbil och resa runt med, möjligheterna blir då oändliga!

Var ska man sova?

I Australien, på Nya Zeeland och the Pacific Islands kan du hitta massor av bra hostels. Men, KILROY vet vart du hittar de coolaste alternativen, kontakta oss för hjälp.

Prisnivåer

Här hitter du boende, restauranger och barer i alla prisnivåer. Generellt sätt är levnadskostnaderna lägre än i Europa men standarden är ändå mycket hög.

Kontakt