Amazing Thailand – same same or different?

  • 09 april 2014
  • Upplagt i
  • Av Daniel
Amazing Thailand – same same or different?

Thailand har de senaste årtiondena vuxit fram som svenskarna andra hem. Detta är naturligtvis ingen slump – här finns sol, värme, vackra stränder, bra shopping, fantastisk mat, och allt till en bra prislapp!

Oavsett om du varit i Thailand en miljard gånger eller aldrig satt din fot i det leende landet, finns det alltid något nytt att upptäcka. Thailand är ett land med många olika ansikten där du kan lapa sol på Koh Phi Phi, partaja i Koh Phangan, leva storstadsliv i Bangkok, dyka vid Koh Lanta, träna thaiboxning, jobba som volontär eller trekka i Chiang Mai. Varför inte göra allt på en gång? Du kommer garanterat att få en oförglömlig resa!  

Här kommer några tips på platser och upplevelser du inte får missa! 

 

Visste du att det finns även finns:

 

Se alla våra äventyr i Thailand
Se mer
Kontakt